Història PDF Imprimir E-mail

Les botigues Pere Ararà son el resultat d'€™una llarga tradició familiar de botiguers establerts a Sant Feliu de Guíxols. Ens hem de remuntar al 1900 per trobar la obertura de la primera botiga '€œArarà'€ a la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols. En els inicis era una botiga exclusivament dedicada en articles de pesca, esparteria, palmes i palmons per la diada de ram.

Posteriorment, i amb l'€™arribada als anys 50 dels primers turistes internacionals a la Costa Brava la botiga va incorporar els típics '€œsovenirs'€ de l'€™època, començant a tocar alguns articles de cistelleria i decoració marinera.

Es llavors quant el encara jove Pere Ararà va decidir apostar fort per aquests articles i va obrir una nova botiga dedicada exclusivament al món del mobiliari, cistelleria i decoració. Era el 1975 i començava l'€™aventura del que avui son les nostres botigues. Amb la incorporació de la seva esposa Nuria Font al negoci, es va donar un nou impuls al negoci, millorant amb presentació.

De seguida va ser un èxit i es van obrir filials a S'€™Agarò, Platja d'€™Aro i Barcelona, però poc a poc, l'€™activitat es va centrar a la Costa Brava, tornant a les dimensions de negoci familiar que tants bons resultats havia donat.

Actualment, i després de més de 30 anys en el sector, podem dir que Pere Ararà es un referent el món de la decoració, comptant amb més de 100 anys de tradició d'€™atenció al públic. Actualment comptem amb 3 botigues, una a Sant Feliu, una a Platja d'€™Aro i una altre a Palamòs.